Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت و اولین رئیس فدراسیون قایقرانی ایران گفت: مدیریت علمی و تخصصی این روزهای فدراسیون نوید موفقیت‌های بزرگ را در قایقرانی ایران در آینده‌ای نه چندان دور می دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، علی قلم‌سیاه در آستانه هفتاد و پنج سالگی همچنان استوار با عشق و علاقه مثال‌زدنی از قایقرانی صحبت می‌کند و تجربیاتش را در اختیار جوانان قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که بیش از 55 سال است در بخش‌های مختلف قایقرانی از جمله ورزشکار، مربی، رئیس فدراسیون و مناصب گوناگون بین‌المللی فعالیت کرده، عشق به قایقرانی را دلیل سالیان متمادی حضورش در این رشته می داند.

اولین رئیس فدراسیون قایقرانی در خصوص آشنایی‌اش با قایقرانی اظهار کرد: سال آخر دبیرستان به دعوت یکی از هم‌کلاسی‌ها که اهل لنگرود بود به چمخاله رفتیم. چمخاله آن روزها با شرایط فعلی بسیار متفاوت بود و رفتن به دریا کار دشواری بود. من متولد یزد و کویر که تا آن روز دریا را ندیده بودم، حس بسیار عجیبی داشتم و با تلاش فراوان علیرغم مخالفت همراهان، با قایق لوتکا به آب رفتم و ساعت‌ها تلاش کردم تا توانستم پارو بزنم و به دریا بروم و بازگردم.

علی قلم‌سیاه ادامه داد: پس از بازگشت از دریا با تنی خسته، پوستی سوخته و دست‌هایی تاول‌زده عشقم به آب و قایقرانی آغاز شد. همراهان من از این تلاش و عشق من بسیار تعجب کرده بودند. گرچه از 12 سالگی شنا را آغاز کرده و عضو تیم تهران نیز بودم اما تجربه حضور در دریا بسیار متفاوت بود.

وی درباره فعالیتش در رشته ورزشی قایقرانی گفت: سال 1344 بود که متوجه شدم در سد امیرکبیر کرج قایقرانی فعالیت می کند. با تلاش بسیار زیاد پدرم را راضی کردم که من را به آن‌جا ببرد. رفتن به سد امیرکبیر آن روزها بسیار دشوار بود اما من رفتم و آن‌جا قایقرانی را با قایق تورینگ آغاز کردم.

قلم‌سیاه افزود: در فاصله کوتاهی در مسابقات قهرمان ایران شدم و این قهرمانی تا سال‌ها طول کشید و همچنان قهرمان می‌شدم البته بسیار برای این نتیجه زحمت می‌کشیدم.

وی درباره فعالیت مربیگری‌اش در قایقرانی بیان کرد: در حدود سال 55 56 که در حالی که خودم هم چندان سنی نداشتم مربیگری را آغاز کردم. کم‌کم فعالیت ما در دریاچه آزادی نیز آغاز شده بود و آن‌جا با شاگردانم تمرین می‌کردم. بسیاری از قهرمانان سال‌های بعد قایقرانی و برخی از مربیان فعلی آن موقع قایقرانی را تازه شروع کرده بودند و من افتخار مربیگری آن‌ها را داشتم.

قلم‌سیاه با اشاره به ریاستش بر فدراسیون قایقرانی گفت: بعد از انقلاب قایقرانی و چند رشته ورزشی دیگر در قالب فدراسیونی با عنوان ورزش‌های آبی فعالیتش را دنبال کرد ولی قایقرانی اولویت آن فدراسیون نبود تا سال 1363 که رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی از من دعوت کرد و پس از مذاکراتی که داشتیم فدراسیون قایقرانی تشکیل شد و من به عنوان رئیس آن منصوب شدم.

وی ادامه داد: سعی کردم عشق به قایقرانی همیشه در زمان مدیریت در فدراسیون همراهم باشد. ما کار را با یک فروند قایق آغاز کردیم و موفقیت‌های بسیاری بدست آمد که البته حمایت بسیاری از عزیزان و مردم را همراه خود داشتم.

قلم‌سیاه درباره موفقیت‌هایی که قایقرانی در دوران ریاست او در فدراسیون داشت بیان کرد: ساخت برج قایقرانی، برگزاری و میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا و شروع فعالیت بانوان در قایقرانی بخشی از موفقیت‌هایی بود که با تلاش فراوان در قایقرانی بدست آوردیم.

وی با اشاره به فعالیت بانوان در قایقرانی ایران گفت: خاطرم هست که آغاز فعالیت قایقرانی مورد توجه بسیاری از مسئولین چه در داخل و چه در ابعاد بین‌المللی قرار گرفت و مجله فدراسیون جهانی قایقرانی گزارش فعالیت آن‌ها در را روی جلد کار کرد.

قلم‌سیاه درباره مسئولیت‌های بین‌المللی‌اش نیز اظهار کرد: از طرف ایران کرسی‌های مختلفی را بدست آوردم که سعی کردم برای کشور مفید باشد. نائب رئیس فدراسیون کانوئینگ جهانی، نائب رئیس و 16 سال دبیرکل کنفدراسیون آسیا و قاضی مسابقات قایقرانی المپیک بخشی از فعالیت‌های بین‌المللی‌ام بود.

وی از شرایط دشوار ورزش در سال‌های جنگ گفت و بیان کرد: کار سختی داشتیم اما سعی کردیم برای کشور و خصوصا رزمنده‌ها روحیه‌بخش باشیم. حتی کلاس‌هایی برای کسانی که در جنگ حضور داشتند گذاشتیم.

قلم‌سیاه ادامه داد: سختی کار بسیار زیاد بود اما چون عاشق بودم با تمام توان و انرژی کار می کردم. اعضای هیات رئیسه دوستانی بودند که حمایت می کردند و از همه ظرفیت حمایت‌ها استفاده می کردیم.

رئیس اسبق فدراسیون قایقرانی درباره تیم مدیریتی فعلی فدراسیون گفت: خوشبختانه تیم قابل تحسینی هدایت فدراسیون را برعهده دارند. هم افراد تحصیل‌کرده و با تجربه در کنار نیروی جوانی خود کار را پیش می‌برند.

قلم‌سیاه همچنین بیان کرد: آقای سهرابیان با توجه به اینکه هم دانشگاهی است و هم خود به عنوان ورزشکار و دیگر سمت‌هایی که در قایقرانی داشته، کاملا با وضعیت آشنا است و به گمان من یک تحول اساسی در قایقرانی آغاز شده است.

وی افزود: به اعتقاد من برای رشد در قایقرانی باید برنامه بلندمدت داشت که خوشبختانه اکنون قایقرانی روی برنامه پیش می‌رود. باید از ظرفیت منابع نیروی انسانی استفاده کرد. برای اینکه تیم قدرتمندی داشته باشیم باید از پایه کار کنیم. هر چه جمعیتی که وارد قایقرانی می‌شوند بیشتر باشند می‌توانیم نفرات بهتری داشته باشیم و نتایج بهتری کسب کنیم.

قلم‌سیاه در پایان گفت: امیدوارم با تلاش‌هایی که انجام می‌شود روز به روز شاهد پیشرفت قایقرانی باشیم و قایقرانان در نهایت موفقیت‌های بیشتری برای کشور کسب کنند.

 

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: فدراسیون قایقرانی رئیس فدراسیون قلم سیاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد رمضی در نشست خبری که امروز در محل فدراسیون کارگری برگزار کرد در مورد فعالیت های این فدراسیون در سال 1402 عنوان کرد: سعی کردیم عدالت محوری در حوزه بانوان داشته باشیم و فعالیت ورزشی بانوان با آقایان در حال یکسان شدن است. در کنار آن اعزام های بین المللی متعددی را داریم که شاخص ترین آن اعزام اولین کاروان کوهنوردان خانم به قله آرارات است. همه کارگر هم هستند و این اولین بار است که چنین اعزامی می شود. دو اردوی تدارکاتی هم در تهران و مشهد خواهند داشت. ما کارونمان را در قالب 120 نفر به ایتالیا خواهیم داشت و 9 شرکت را در قالب 19 تیم در 8 رشته اعزام خواهیم کرد.

وی افزود: نمایندگان این شرکت ها در این مسابقات هستند . شرکت هایی هستند که در رقابت های ورزشی کارگری همیشه مشارکت داشتند و فعال بودند و حمایت کردند. اگر توفیقی حاصل شود تیم های فوتبال ملی کارگری کشور و همچنین کشتی ، کاراته، جودو والیبال و والیبال ساحلی به رقابت های بین المللی اعزام می کنیم. در تلاشیم تیم وزنه برداری هم با کمک فدراسیون وزنه به رقابت های روسیه اعزام کنیم. در کنار اینها رقابت های شرکتی هم داریم  و از همه مهمتر فعالیت ورزش همگانی است که دوشنبه های ورزش کارگری را شروع کردیم. این ورزش صبحگاهی است. این چیزها گزیده ای از برنامه های فعالیت فدراسیون کارگری است. یک موضوع جدیدی در ورزش کارگری داریم که لیگ های ورزشی است. احتشام زاده به عنوان رئیس سازمان لیگ های ورزش کارگری منصوب شده اند. ما قصد داریم حضور شرکت ها ها و تیم های آنها را به صورت فعالانه  در زمینه ورزش کارگری بیشتر کنیم.

به گزارش آنا، در ادامه احتشام زاده هم گفت: برای اولین بار می خواهیم لیگ کارگری را اجرا کنیم. تنیس روی میز یکی از رشته هاست. سال گذشته در دارت و فوتسال لیگ داشتیم اما امسال سعی کردیم با شرایط بهتری لیگ برگزار کنیم. ما دنبال مشارکت حداکثری هستیم. هر استانی هر چند تا تیم بخواهد می تواند شرکت داشته باشد.

وی افزود: دیدن کارخانه جات برای ما خیلی مهم است و می خواهیم انگیزه ای باشد تا شرکت کنند. از  ورزش هم مجوز گرفتیم که مسابقات مهم را زنده پخش کنند. این کاری است برای ایجاد انگیزه برای شرکت ها و کارخانه جات. همچنین اعزام تیم قهرمان را به مسابقات بین المللی خواهیم داشت. می خواهیم با این کار برندهای خودشان هم نشان دهند. همه کارخانه جات بال های فدراسیون هستند. همچنین اگر شما اصحاب رسانه نباشید اصلا کسی معروف نمی شود و شما رسانه ها نقش زیادی خواهید داشت در اشاعه ورزش کارگری.

وی در خصوص اینکه چه شرکت هایی قرار است در لیگ حاضر باشند، گفت: مخابرات، نقتی، مخابرات، سایپا، تراکتورف ماشین سازی، کاشی سازی و ...بانک ها مثل سامان شرکت می کنند. ما فدراسیون آماتوری هستیم و کاری به ورزش حرفه ای نداریم و سایپا هم با رایزنی که کردیم در لیگ کارگری شرکت می کند. درلیگ از فرزندان کارگر استفاده نمی کنیم. اما کسی کارگر باشد مشکلی برای مشارکت ندارد.

احتشام زاده در مورد مباحث مالی ورود به لیگ کارگری گفت: ما ورودی هم می گیریم اما 60 درصد این پول به تیم قهرمان داده می شود. این انگیزه خوبی است که شرکت ها برند خودشان را نشان دهند. مقداری از رقم هم متعلق به فدراسیون خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقدمات برگزاری دادگاه‌های صلح در لرستان فراهم شود
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • «جعبه سیاه» آدم‌ها رو می‌شود/ چالش‌هایی که گاهی از دست مهمان برنامه در می‌رود
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ببینید | ماجرای اذان عجیب در جعبه سیاه
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید